header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze ledikanten


Lees meer ledikanten delinde
Lees meer ledikanten van houdt
Lees meer ledikanten vdbroek
Lees meer ledikanten zondag
divider

VAN HOUDT LEDIKANTEN

Van Houdt probeert in haar meubelen de ideale combinatie te leggen van eigentijds design gecombineerd met een zo’n groot mogelijke functionaliteit, en dit alles met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ledikant van Van Houdt

Ledikanten van Van Houdt bieden ook de mogelijkheid om het bed hoger te krijgen in z’n totaliteit, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om dit alleen bij het hoofdbord te regelen. Ook van Van Houdt zijn legio accessoires zoals bijmeubelen en kasten leverbaar. De achterwanden en nachtkastjes zijn allemaal los te leveren zodat ze te combineren zijn bij diverse boxsprings en waterbedden. Kom voor een uitgebreid advies en een goede indruk van de kwaliteitsproducten van Van Houdt naar onze Slaapstudio.

U kunt in onze Slaapstudio in Nuenen ons assortiment van Houdt ledikanten komen bekijken. Één van onze slaapspecialisten kan u adviseren en wijzen op de specifieke kenmerken van elk ledikant. Wij adviseren u dan ook om naar Slaapstudio Stijn te komen om u te laten overtuigen dat wij de slaapspecialist zijn voor ledikanten in de regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.