header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze ledikanten


Lees meer ledikanten delinde
Lees meer ledikanten van houdt
Lees meer ledikanten vdbroek
Lees meer ledikanten zondag
divider

ZONDAG LEDIKANTEN

Zondag, een Nederlandse slaapkamerfabrikant die al ruim 60 jaar actief op de beddenmarkt aanwezig is. Het succes van de Ledikanten van Zondag is voornamelijk te danken aan de deelbare comfortledikanten die qua vormgeving perfect met de tijd zijn meegegaan. Dus niet alleen de oudbollige donkerbruine modellen, maar vooral ook moderne, in allerlei kleuren, uitgevoerde ledikanten. Tevens zijn diverse bijmeubelen leverbaar zoals commodes en spiegels. Ook draai-, vouw- en schuifdeurkasten zijn opgenomen in de collectie. Vergeet niet dat de achterwanden ook los leverbaar zijn bij bijvoorbeeld boxsprings en/of waterbedden. Kom voor een uitgebreid advies naar onze Slaapstudio.

Ledikant van Zondag - Juvo

JUVO LEDIKANTEN

Juvo is een van origine Oost-Vlaams meubelbedrijf dat sinds 2010 onder de vleugels van de Bijnen Meubelgroep uit Nederland valt.
U kunt in onze Slaapstudio in Nuenen ons assortiment Zondag en Juvo ledikanten komen bekijken. Één van onze slaapspecialisten kan u adviseren en wijzen op de specifieke kenmerken van elk ledikant. Wij adviseren u dan ook om naar Slaapstudio Stijn te komen om u te laten overtuigen dat wij de slaapspecialist zijn voor ledikanten in de regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.