header mobiel

SLAAPBANKEN KOPEN IN NUENEN, TUSSEN EINDHOVEN EN HELMOND

Voor praktische slaapbanken die lekker liggen, bent u bij Stijn’s Slaapstudio in Nuenen aan het juiste adres. Bezoek onze slaapstudio en ontdek alle mogelijkheden en de vele uitvoeringen die er te leveren zijn. Voor slaapbanken is Stijn’s Slaapstudio dé dealer van de regio Eindhoven, Helmond en Nuenen. De comfortabele en stijlvolle slaapbanken die u bij ons in de slaapstudio aantreft, onderscheiden zich van andere slaapbanken door het hoogstaande kwaliteitsniveau van de gebruikte materialen, én het gemak waarmee de bank getransformeerd kan worden tot bed. De slaapbanken van POL74 kunnen bijvoorbeeld met 1 hand, open- en dichtgeklapt worden. Dit komt door de techniek die POL74, een familiebedrijf uit Italië, gebruikt. In onze slaapstudio is altijd een model van POL74 aanwezig zodat u kunt zien en voelen wat een kwaliteitsslaapbank onderscheidt van het enorme aanbod in slaapbanken van mindere kwaliteit.

Slaapbank van Stijn's slaapstudio

SLAAPBANKEN ZIJN IDEAAL BIJ RUIMTEGEBREK

Een slaapbank is erg handig voor als u logés krijgt maar u beperkt de ruimte heeft. Vaak hebben slaapbanken het imago oncomfortabel te zijn maar dat is voor de slaapbanken in onze collectie niet waar. Omdat het zit en slaapgedeelte twee compleet verschillende elementen zijn kunnen beide compromisloos geproduceerd worden. Door altijd innovatief te zijn, en de modellen aan te bieden met oneindig veel mogelijkheden qua look, comfort en stof is er voor iedere consument wel een bank naar wens samen te stellen.

Wij nodigen u graag uit om naar onze Slaapstudio in Nuenen te komen om onze collectie slaapbanken bekijken. Één van onze slaapspecialisten kan u adviseren en wijzen op de specifieke kenmerken van elke slaapbank. Laat u overtuigen dat wij de slaapspecialist zijn in slaapbanken, van o.a. het merk POL74, voor de regio Nuenen, Helmond, Eindhoven.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.