header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze kasten


Lees meer NovaMobili
Lees meer Zondag Juvo Kasten
divider

NOVAMOBILI KASTEN

Novamobili staat voor elegance met oneindige capaciteit. De Novamobili kast is niet slechts een eenvoudige ‘opbergplek’ voor kleding, maar een belangrijk architectonisch meubelstuk in uw huis en in het dagelijks leven.

(Garderobe)kasten voorbeeld voor de slaapkamer

FUNCTIONEEL ONTWORPEN DESIGN KASTEN

Het exterieur ontwerp bepaalt de persoonlijkheid van een kamer, met nadruk op functies zoals warmte, helderheid, glamoureuze charme of minimale eenvoud. De interne organisatie komt tegemoet aan de nu steeds groter aantal kledingstukken, accessoires en objecten die deel uitmaken van de manier waarop we leven en ons kleden. Novamobili heeft een complete collectie kasten en garderobe systemen, nieuw op het gebied van exterieur en technische inhoud met aandacht voor details. Novamobili is geheel ‘Made in Italy’ en op maat gemaakt voor de hedendaagse woningen en behoeften.

KOM KASTEN KIJKEN IN ONZE SHOWROOM

Stijn’s Slaapstudio in Nuenen nabij Gerwen en Nederwetten heeft de mooiste kasten (ook op maat gemaakt). Wij nodigen u van harte uit om onze collectie kasten te komen bezichtigen en de maatwerk mogelijkheden door te nemen bij ons in de slaapstudio. De slaapspecialist in (kleding)kasten van de regio Nuenen, Gerwen, Nederwetten. Als u een afspraak via onze contactpagina maakt kunnen wij u nog beter van dienst zijn bij uw bezoek.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.