header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze kasten


Lees meer NovaMobili
Lees meer Zondag Juvo Kasten
divider

KWALITEITS KASTEN DOOR 'VAN HOUDT' EN 'ZONDAG - JUVO'

VAN HOUDT KASTEN

Van Houdt probeert in haar meubelen de ideale combinatie te leggen van eigentijds design gecombineerd met een zo’n groot mogelijke functionaliteit met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook hier de mogelijkheid om het bed hoger te krijgen in z’n totaliteit maar ook alleen bij het hoofdbord. Ook bij van Houdt zijn bijmeubelen en kasten leverbaar. Tevens zijn de achterwanden en nachtkastjes los leverbaar als combinatie bij boxsprings en waterbedden.

(Garderobe)kasten voorbeeld voor de slaapkamer

ZONDAG’S MEUBEL KASTEN

Zondag’s Meubel, een Nederlandse slaapkamer fabrikant die al ruim 60 jaar actief is op de (kleding)kastenmarkt. Draai- ,vouw- en schuifdeurkasten en zelfs kledingliften behoren tot de mogelijkheden. Qua uiterlijk gaan ze erg goed met de tijd mee. Dus niet alleen de oudbollige donker bruine modellen maar vooral ook de moderne, in allerlei kleuren, uitgevoerde modellen. Andere bijbehorende meubelen, zoals commodes en spiegels zijn ook leverbaar.

JUVO KASTEN

Juvo is een van origine Oost-Vlaams meubelbedrijf, dat sinds 2010 onder de vleugels van de Bijnen Meubelgroep uit Nederland valt. Als resultaat van jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van kwaliteitsmeubelen, weet Juvo een eigentijdse, moderne collectie slaapkamers te leveren. Zij zoeken constant naar verfijning van technieken en verbetering van functionaliteit. Perfectie staat bij Zondag Juvo hoog in het vaandel. Voor een uitgebreid advies komt u het beste naar onze Slaapstudio waar u alles op uw gemak kunt bekijken en proberen.

KOM KASTEN KIJKEN IN ONZE SHOWROOM

Stijn’s Slaapstudio in Nuenen nabij Gerwen en Nederwetten heeft de mooiste kasten (ook op maat gemaakt). Wij nodigen u van harte uit om onze collectie kasten te komen bezichtigen en de maatwerk mogelijkheden door te nemen bij ons in de slaapstudio. De slaapspecialist in (kleding)kasten van de regio Nuenen, Gerwen, Nederwetten. Als u een afspraak via onze contactpagina maakt kunnen wij u nog beter van dienst zijn bij uw bezoek.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.