header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze ledikanten


Lees meer ledikanten delinde
Lees meer ledikanten van houdt
Lees meer ledikanten vdbroek
Lees meer ledikanten zondag
divider

LEDIKANTEN VAN DE LINDE MEUBELFABRIEK

MEER DAN 25 JAAR EIKEN KWALITEITSMEUBELS

Ledikanten van Meubelfabriek De Linde uit Volkel, worden geheel onder eigen beheer gefabriceerd. De zeer complete en kwalitatief hoogwaardige collectie ledikanten en slaapkamermeubelen van De Linde zijn al jaren een begrip in Nederland maar ook in België en Duitsland treft u de collectie aan in de betere winkels.

Ledikant van De Linde

Doordat alle ledikanten bij meubelfabriek De Linde in-house worden gespoten en a fgewerkt zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Eén van de kleurencollecties die De Linde beheerst is het CBM collectief, daarnaast hanteert De Linde ook nog een eigen kleurencollectie. Ook kleuren kiezen vanaf kleurstaal is mogelijk.
Als u kiest voor tijdloze ledikanten, eventueel met bijmeubelen en kasten dan zijn ledikanten van Meubelfabriek De Linde de juiste keuze. Veelal tweepersoons maar ook leverbaar als deelbaar en éénpersoons. Uiteraard zijn deze ledikanten ook leverbaar in diverse kleuren.

U kunt in onze Slaapstudio in Nuenen ons ruime assortiment ledikanten van De Linde komen bekijken. Één van onze slaapspecialisten kan u adviseren en wijzen op de specifieke kenmerken van elk De Linde ledikant. Wij adviseren u dan ook om naar Slaapstudio Stijn te komen om u te laten overtuigen dat wij dé slaapspecialist zijn voor ledikanten van De Linde in de regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.