header mobiel

Review overzicht (166)


Inge
27/09/2017


10 / 10

Prima!

Vandaag is ons nieuwe bed bezorgd en geïnstalleerd. Een bed van prima kwaliteit en dat alles met een goede en vriendelijke service. Wij zijn dik en dik tevreden!
Wil en Jeanne Haarman
01/09/2017


10 / 10

Fantastische Service!

Vakmanschap en daarnaast ook een fantastische Service! Wij hebben in december 2010 een elektrisch verstelbare (2-persoons) boxspring bij Stijn's Slaapstudio gekocht. We werden vriendelijk en zeer vakkundig geholpen en de prijskwaliteit verhouding was goed. Inmiddels, slapen wij al bijna 7 jaar, heerlijk op ons bed. De elektrische verstelbare bodem wordt dagelijks (reumapatiënt) gebruikt. We hoorden eind augustus een schavend geluid en daarom Stijn's Slaapstudio gebeld. Stijn kwam meteen kijken wat er aan de hand was. Conclusie: Er moest een aanpassing in de boxspring gemaakt worden. Stijn kwam enkele dagen later zelf aan huis en heeft meteen ook het 2e bed direct aangepast. En dat hebben we enorm gewaardeerd! Toen we vroegen wat de kosten waren, was het antwoord: "Service van de Zaak! Wij waren dan ook blij verrast en het is tevens een bevestiging dat Stijn en Sandra niet alleen graag willen verkopen, maar zeker ook de service naar klanten heel belangrijk vinden, ook na 7 jaar!! Van ons zouden Stijn en Sandra een hele grote Warme Douche mogen ontvangen!!
Theo
27/08/2017


10 / 10

Super service!!

Super snelle reparatie, dezelfde dag!!
Angelique
20/08/2017


10 / 10

Wat een weelde!

Wij 'mogen' sinds een half jaar slapen op een Vikingbed, en wat bevalt dat goed! Eindelijk weer de ervaring dat je bed thuis het allerbeste ligt; elke ochtend fris en uitgerust uit bed stappen, zonder eerst 'op gang' te moeten komen! Wanneer we nu op vakantie zijn, kan ik niet wachten om weer naar huis te gaan, om weer lekker in mijn eigen bed te slapen!
Christy Verhoeff
24/06/2017


10 / 10

Uitstekende winkel

Als je een goed bed of bedaccessoires nodig hebt, dan moet je beslist naar Stijn's Slaapstudio gaan. Je krijgt waar voor je geld en de service is uitmuntend. De kwaliteit is zeer goed.
Jan Joost/Marianne Jansen Gration
15/06/2017


10 / 10

Niet meer gebroken uit bed gekomen

Stijn bedankt voor de nieuwe toppers van Pullman. Mijn man heeft geweldig geslapen, ik moest er wel even aan wennen maar het resultaat is heel goed. Dus wanneer wij weer aan vervangingen toe zijn dan zijn jullie de zaak waar wij graag terugkomen. Succes met de zaak. Vriendelijke groet, J & M Jansen Gration
Petry Bell
09/05/2017


10 / 10

Wederom zeer tevreden

Al 13 jaar klant voor met name matrassen. Goede kwaliteit en uitstekende service. Wij zijn heel tevreden.
l. van der Heijden
08/05/2017


10 / 10

geweldig

Voor de tweede keer een bed gekocht, en net als de eerste keer een super goede service zoals altijd .Deze winkel is echt een aanrader...
N. Engbers
24/04/2017


10 / 10

Prima service!

Na tien jaar onze matrassen vervangen. Eerst fijn uitgeprobeerd in de winkel. Na enkele weken bleek er een toch niet helemaal aan onze wensen te voldoen. Matras werd zonder problemen omgeruild, inclusief thuisbezorging.
Dick Leermakers
30/03/2017


10 / 10

Aankoop boxspring naar volle tevredenheid

Onlangs hebben wij bij Stijns Slaapstudio een nieuwe Eastborn boxspring gekocht. Wij wonen 40 km van het bedrijf vandaan, maar ging af op de goede en positieve verhalen. Bij binnenkomst hadden we gelijk een click met de medewerkers en zijn vriendelijk geholpen. We hadden een bepaald budgetplatform in gedachte en we zijn prima geadviseerd om de betreffende Eastborn aan te schaffen. De aflevering is op tijd en volgens afspraak gegaan:)

Pagina 1 van de 17

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen