Wie zijn wij

Slaaptips

Slaapgarantie

Service

Vervanging

Historie

Stijns videos


9,8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
162 reviews

Lees de reviews...

Service belangrijk voor u?

Als u een bed of matras gaat kopen in uw directe omgeving en u komt bijvoorbeeld uit Eindhoven of Helmond of uit één van de vele mooie dorpen in de regio, vindt u het natuurlijk belangrijk dat u een goede service krijgt!

Nu zegt u natuurlijk dat is vanzelfsprekend.
Maar is dat ook echt zo?
Stijn staat al meer dan 15 jaar bekend om zijn uitzonderlijk hoog serviceniveau!

Om bijvoorbeeld 100% zeker de met u gemaakte afspraken na te komen zorgen wij er zelf voor dat u uw producten tijdig en verzorgd geleverd krijgt. Dit gaat te allen tijde in overleg, en goedkeuring, met U. Het exacte tijdstip (met slechts een marge van maximaal een half uur) van levering zullen wij ongeveer een week van tevoren aangeven en komt plaatsing overdag niet uit, dan zijn wij bereid onze service ook in de avonduren te verlenen.

Mocht op de dag van levering blijken dat het afgesproken tijdstip niet haalbaar is, dan wordt u hier tijdig en telefonisch van op de hoogte gehouden zodat onnodig wachten overbodig is!
Door deze duidelijke afspraken vooraf, de deskundige installatie en het feit dat wij het verpakkingsmateriaal altijd netjes mee terug nemen, hebben wij reeds een grote tevreden klantenkring opgebouwd.
Deze werkwijze is een belangrijk handelsmerk van Stijn’s Slaapstudio en daar zijn wij trots op!

Slogan

Wij doen graag net iets meer!

Wat moet u nu eigenlijk met dat oude matras doen? Vaak een heel gedoe nog om dat af te voeren en waar moet u ermee naartoe?
Wij zorgen dat wij uw oude matrassen meenemen en dat dit ook nog eens milieubewust wordt verwerkt via Retourmatras. Deze organisatie zorgt er voor dat uw oude matrassen gerecycled worden.

Bent u al bekend met het principe van onze Achteraf Waterbeddenservice?

U heeft een probleem met uw waterbed?
Deze service is speciaal bestemd voor diegene die problemen heeft met z'n waterbed. Dat kan een lekkage zijn of een defect verwarmingselement maar ook wanneer het waterbed om wat voor reden dan ook niet meer goed ligt en/of (lichamelijke) klachten veroorzaakt.
Wij kijken het waterbed voor U na en indien nodig repareren of vervangen wij de diverse onderdelen en zorgen ervoor dat het waterbed goed afgevuld en ontlucht en weer slaapklaar is.
Uw waterbed verhuizen?
Wij verhuizen voor U het waterbed tegen een van tevoren vastgestelde prijs waarbij U verzekerd bent tegen transportschade en de eventuele nog lopende garantie blijft gewaarborgd. Ook vullen wij het waterbed op uw wens af; de juiste hoeveelheid, de goede temperatuur en leveren het weer netjes ontlucht op.

Ook buiten kantooruren zorgen wij dat wij voor spoed gevallen paraat staan.
Neem voor vragen of opmerkingen gerust contact met ons op.
Stijn's Slaapstudio bedrijfsbus

zorgeloos slapen door onze goede serviceRMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign