Wie zijn wij

Slaaptips

Slaapgarantie

Service

Vervanging

Historie

Stijns videos


9,8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
162 reviews

Lees de reviews...

De historie van Stijn’s Slaapstudio

1997
Op 1 november 1997 zag Stijn’s Slaapstudio het eerste levenslicht. Stijn van Bree is toen begonnen met zijn slaapspeciaalzaak welke met 120 m2 gevuld was met alleen softside waterbedden en bedtextiel oftewel de waterbedspecialist.

2000
In oktober 2000 is de verkoopoppervlakte vergroot naar 200 m2 evenals de collectie die uitgebreid is met boxsprings, matrassen latten- en spiraalbodems en een gering aantal slaapkamers. Ook de toevoeging is veranderd naar waterbed- en slaapspecialist. Het persoonlijk en deskundig advies is uiteraard in stand gebleven maar d.m.v. een computermeetsysteem nog meer gericht op de individuele slaapwensen.

2002
In oktober 2002 is de showroom, vergroot naar ruim 550 m2. Het logo is aangepast aan de eisen des tijds alsmede de toevoeging die definitief veranderd is in Tijd voor Kwaliteit. Een dieper assortiment niet direct breder. Aparte boxspring / matrassen "studio", een aparte waterbedstudio en nogal wat “showopstellingen”. Alle bedden zijn sfeervol gedecoreerd waardoor een bezoek meer als de moeite waard.

2003
Aanschaf van de MEGA. Dit staat voor het succes wat deze reclame/service-auto teweeg heeft gebracht.

2005
De enige zaak met SLAAPGARANTIE! Tijd voor kwaliteit. Voor het matras of bed dat het beste bij u past. Nu met SLAAPGARANTIE door onze deskundigheid en speciale slaapsystemen kunnen wij u beter slapen garanderen. De voorpui is in november aangepast met een automatische schuifdeur. De tijd/temperatuur is ook vernieuwd, heldere gele LED-verlichting in plaats van rode diodes.

2006
Verlichting in de showroom aangepast aan de tand des tijds; helder, overzichtelijk en fraai vormgegeven. Tevens nieuwe bedrijfsbus.

2007
De showroom is helemaal gerestyled. Plafond verlaagd en aangepast. Nieuwe verlichting, kleuren en vloerdelen. Ook heeft Stijn’s Slaapstudio aparte studio’s en een andere manier van presentaties gekregen.

2008
Nieuw traagschuimconcept van Eastborn: In.Shape. De beste visco-elastische matrassen die momenteel leverbaar zijn. Drukpuntverlagend maar vooral ook ondersteunend. Deze In.Shape matrassen hebben een hoog aanpassingsvermogen en liggen niet broeierig vanwege de Outlast: Climate Control. Na de nodige jaren trouwe dienst is het voor Wim tijd om met pensioen te gaan. We hebben een waardige opvolgster gevonden om het verkoopteam verder te versterken: Ans.

2009
Vanaf dit moment officieel slaapbankendealer van het meest gerespecteerde Italiaanse merk POL74.

2010
Winkel heeft aan de buitenzijde een totaal nieuw jasje gekregen! Het pand aan de buitenzijde donker grijs geverfd met een nieuwe gegalvaniseerde luifel. Tevens de tegels en de belettering vernieuwd; LED-verlichting in geel/zwart en de tijd- en temperatuurmeter is weer in ere hersteld!

De collectie op slaapkamerniveau uitgebreid met de Nederlandse kwaliteits kastenfabriek Svedex Kasten. En op boxspringniveau de collectie naar boven uitgebreid met de handgemaakte Zweedse boxsprings van Carpe Diem; het meest comfortabele ligcomfort wat momenteel op de markt is. 1 mei 2010 het officieel 12½-jarig bestaan van Stijn’s Slaapstudio!

2011
De Master by Eastborn-shop is vervangen door de Sand by Eastborn shop. Tevens hebben we nu een perfect antwoord op traagschuimmatrassen (zoals Tempur en M-Line). Drukverlagende en super ventilerende matrassen; Airflow. Ook de verlichting is milieubewust aangepast; LED i.p.v. halogeen- en gasverlichting. Minder warmteoverdracht en een energiebesparing van maar liefst 65%!

2012
Het kastenprogramma aangevuld met schitterende Italiaanse kasten van Nova Mobili. De Mercedes Vito is vervangen door de grootste Volkswagen Crafter. Deze kan 4x meer vervoeren dan de Mercedes en dat was erg wenselijk!

2013
De collectie uitgebreid door één van de bekendste traagschuimmatrassen leveranciers van Nederland: M-line. Tevens een compleet nieuwe Eastborn collectie matrassen en boxsprings.

Interieur van de winkel vernieuwd; balie, koffiecorner, bedtextielhoek helemaal aangepast! Tevens de matrassenkast aangevuld met Pullman matrassen.

2014
Geheel vernieuwde Carpe Diem shop met de nieuwste CS-pocketsysteem. Nu exclusief Carpe Diem Store van Zuid-Nederland; alle modellen in alle kleuren en hardheden staan in onze showroom. De Sandshop is vervangen door de Pullmanshop.

2015
Vloerbedekking in de hele showroom vernieuwd. Nieuwe lijn ClimaComfort matrassen; drukverlagend en sterk klimatiserend. Ook, en vooral, voor de vervangingsmarkt. Mline matrassen vernieuwd/verbetert. Nieuwe lijn 100% natuurlatex matrassen van Mahoton met bijpassende lattenbodems. Ook ledikanten van Bijnen Meubelen en Juvo.

2016
Compleet nieuwe lijn Pullman Silverline pocketmatrassen in de populaire prijsklasse vanaf € 599,-! Nieuwe Sand by Eastborn shop 2.0! Nu nog robuuster maar vooral comfortabeler.
Introductie eigen lijn hoogwaardige natuurlijke pocketmatrassen met linnen tijk, alpaca-wol en zijde genaamd Linatura. Tevens een lijn blind genopte matrassen van Linatura voorzien van kasjmier en natuurzijde. Linatura; handmade belgium beds!
1997

2000

2002

2003

2005

2006

2007

2008

2009

2011

2012

2012

2013

2014RMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign