Wie zijn wij

Slaaptips

Slaapgarantie

Service

Vervanging

Historie

Stijns videos


9,8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
162 reviews

Lees de reviews...

Wie zijn wij?

Wij zijn Stijn, Sandra en Henny; de drie slaapspecialisten van Stijn's Slaapstudio. Als u bij ons binnen stapt komt u minimaal één van ons tegen; 6 dagen in de week!

Slogan

Waarom Stijn's Slaapstudio?

Wij houden het erg transparant.
Aan tafel, onder het genot van een kop koffie of thee, bespreken wij die punten die u belangrijk vindt en waar een oplossing voor moet komen, stap voor stap.

U geeft aan waar het matras of bed aan moet voldoen en wij zorgen voor het bijpassend advies. Dat houdt ook in dat u dan weet uit welk materiaal het bed bestaat met al z’n voor- en nadelen. Gewoon eerlijke praat; persoonlijk en deskundig advies. Pas als alles in kaart gebracht is gaat u bedden testen.

De grootste verschillen zitten meestal juist in het bed, dus datgene wat u niet ziet maar wel ervaart. Betere ondersteuning, betere ventilatie en vochtregulatie, langere levensduur etc. etc.

Dit ziet u dan ook terug in de prijs. Een Skoda heeft ook een andere prijs dan een BMW, terwijl deze toch beide van A naar B kunnen. Belangrijk is dat we samen op dezelfde lijn zitten. Als u aangeeft dat kwaliteit boven de prijs staat, houden wij hier rekening mee. Vindt u de prijs belangrijker? Géén probleem, wij zorgen ervoor dat u voor uw budget het beste bed krijgt.

Uitspraken zoals: “Ik zie door de bomen het bos niet meer!”, horen wij bijna dagelijks in onze winkel evenals;
Hoe weet ik wanneer ik de goede keuze maak? Ik zie géén verschil?
Waarom zijn er bedden van € 500,- maar ook van € 15.000,-?

Vandaar onze stellingen:

Dan behoort u tot die 93% van de Nederlanders die zeker eerst bij Stijn's Slaapstudio binnen moeten komen in hun zoektocht naar het beste bed.
Stijn

Sandra

Henny

BedrijfsfilmRMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign