Waterbedden

Stretch-top

Bedding-products

Aankooptips

Stijns videos


9,8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
162 reviews

Lees de reviews...

Waterbedden in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Op zoek naar een waterbed in de omgeving Nuenen, Gerwen, Nederwetten? Op zoek naar een bed waar u van top tot teen gedragen wordt? Wilt u graag een bed dat verkoelend werkt in de zomer maar direct aangenaam voelt in de winter? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan Stijn's Slaapstudio in Nuenen nabij Gerwen en Nederwetten. Wij informeren u graag over alle aspecten van waterbedden.

Waterbedden: drukpuntverlagend en warmteregulerend

Een boxspring is hot, een waterbed not! Is een waterbed daardoor slechter? Nee! Zeker niet. Waterbedden zijn al lang niet meer de bak met water waar je zeeziek van werd. Door nieuwe technieken zijn waterbedden uiterst comfortabel. U kunt bijvoorbeeld voor elke helft de temperatuur apart regelen. Ideaal voor als uw partner het altijd koud heeft en u het zelf het altijd te warm heeft. Daarnaast zorgt een waterbed voor perfecte ondersteuning omdat deze zich als geen ander slaapsysteem naar uw lichaam kan vormen.

Waterbedden in Nuenen met eindeloos veel opties

Ook het uiterlijk van waterbedden is er door de jaren heen op vooruit gegaan. Boxspringlook? Extra opbergruimte? Geen probleem! Onze ruime Slaapstudio is makkelijk te bereiken vanuit Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Wij nodigen u graag uit om alle waterbedden te komen testen en uzelf te laten overtuigen door de vele mogelijkheden. Ook voor waterbedden geldt onze unieke Slaapgarantie: Als het waterbed binnen 3 maanden niet bevalt kunt u het omruilen naar een ander slaapsysteem. Is het nieuwe bed duurder, dan betaald u het prijsverschil bij en als het bed goedkoper is dan krijgt u het prijsverschil terug. Aan u de keuze.

Om te zorgen dat een van onze ervaren slaapspecialisten alle tijd voor u heeft kunt u een afspraak maken. Wij adviseren u dit in de ochtend te doen want dat is het beste tijdstip om een slaapsysteem uit te testen. Uw lichaam is namelijk uitgerust, terwijl uw lichaam al snel tevreden is met elk slaapsysteem. Wilt u alvast wat informatie inwinnen over waterbedden kopen dan moet u onze aankooptips zeker eens doornemen.
Waterbedden showroom

Waterbedden overzicht


RMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign