Stijns videos


9,8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
162 reviews

Lees de reviews...

Slaapbanken kopen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Op zoek naar praktische slaapbanken dan bent u bij Stijn's Slaapstudio in Nuenen aan het juiste adres. Bezoek Stijn's Slaapstudio en ontdek alle mogelijkheden en de vele uitvoeringstypen die te leveren zijn. Voor slaapbanken is Stijn's Slaapstudio de dealer voor de regio Eindhoven, Helmond en het gebied Nuenen, Gerwen en Nederwetten. De comfortabele en stijlvolle slaapbanken die wij kunnen leveren, onderscheiden zich van andere slaapbanken door het hoogstaande kwaliteitsniveau van de gebruikte materialen, en het gemak waarmee de bank getransformeerd kan worden tot bed. De slaapbanken van POL74 kunnen met 1 hand open- en dichtgeklapt worden. Dit komt door de techniek die POL74, een familiebedrijf uit Italië, gebruikt. In onze slaapstudio is altijd een model aanwezig zodat u kunt zien en voelen wat een kwaliteitsslaapbank onderscheid van het enorme aanbod in slaapbanken van mindere kwaliteit.

Slaapbanken zijn ideaal bij ruimte gebrek

Een slaapbank is erg handig voor als u logés krijgt maar u beperkt de ruimte heeft. Vaak hebben slaapbanken het imago oncomfortabel te zijn maar dat is voor de slaapbanken in onze collectie niet waar. Omdat het zit en slaapgedeelte twee compleet verschillende elementen zijn kunnen beide compromisloos geproduceerd worden. Door altijd innovatief te zijn, en de modellen aan te bieden met oneindig veel mogelijkheden qua look, comfort en stof is er voor iedere consument wel een bank naar wens samen te stellen.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om naar Stijn's Slaapstudio te komen. De slaapspecialist in slaapbanken, van o.a. het merk POL74, van de regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten.
Slaapbank Stelvio dicht

Slaapbank Stelvio open


RMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign