ClimaComfort

Matrassen

Eastborn

Pullman

Mline

Wellness-line

Brouwers


Matrair

Aankooptips

Stijns videos


9,8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
162 reviews

Lees de reviews...

Matrassen kopen in de regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Voor het grootste assortiment matrassen, komt u naar Stijn's Slaapstudio! Wij hebben een zeer ruim assortiment matrassen, leverbaar in alle maten voor elk budget. Merken zoals; Eastborn, Sand by Eastborn,Wellness-Line, Matrair, M Line en Pullman. Wij leveren matrassen voorzien van pocketvering, latex, traagschuim of lucht. U geeft duidelijk aan wat uw wensen zijn, dan doen wij de rest! Immers vormt een goed matras de basis voor een goede nachtrust. Dus een matras kopen doet u bij Stijn's Slaapstudio de dealer voor alle matrassen voor de regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

De grootste matrassen studio van Nuenen

Veel matrassen, voorzien van pocketvering, latex of traagschuim, leveren wij voornamelijk van Eastborn, Pullman en M line.

Ook luchtgeveerde matrassen van Matrair vindt u in ons programma. Deze matrassen zijn persoonlijk instelbaar omdat ieder mens anders is. Meerdere matrassen hebben de mogelijkheid om gekoppeld te worden zodat u geen last heeft van een spleet in het midden.

Om u goed te adviseren kunt u het beste een afspraak maken. Dan kunnen wij vaststellen hoe uw lichaam reageert op een matras. Maak uw afspraak in de ochtend, want hoe later u op dag u een matras probeert hoe beter deze aan voelt. Uw lichaam is namelijk al vermoeid en raakt daardoor zijn objectiviteit kwijt. Hierdoor kunt u sneller een verkeerde keuze maken. Vanuit een persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren welk matras het beste bij uw behoefte past.

Speciale maten matrassen

Ook grote tweepersoons matrassen kunnen wij u leveren met desgewenst een soft- en een mediumhelft! Ook speciale maten zijn leverbaar zoals bijvoorbeeld 120 x 200 cm of 130 x 190 cm.

U kunt het ruime assortiment matrassen uitgebreid testen. Een van onze slaapspecialisten zal u voor u gaat proefliggen adviseren en wijzen op de specifieke kenmerken van elk soort matras. Wij raden u aan om in de ochtend te komen proefliggen. Hoe later op de dag hoe vermoeider uw lichaam is. Hierdoor kunt u misschien voor het verkeerde matras kiezen. Gelukkig kunt u dan altijd rekenen op onze unieke slaapgarantie). Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u van harte uit om naar Stijn's Slaapstudio te komen. De slaapspecialist in matrassen van de regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten.
Matrassen rek

Eastborn matras

Doorsnede matras pocketvering


RMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign