Ledikanten

Van Houdt

Zondag-Juvo

Aankooptips

Stijns videos


9,8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
162 reviews

Lees de reviews...

Ledikanten voor Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Een ledikant is de bedconstructie, zonder bodems of matrassen, die meestal van hout gemaakt is. Een ledikant kan echter ook vervaardigd zijn van staal of kunststof. Afhankelijk van de modellen kunt u uit meerdere stijlen kiezen zoals; eigentijds, klassiek of modern. Ook de hoogte is variabel waardoor de keuze mooi en/of praktisch gekozen kan worden. Uiteraard kunt u vervolgens in het ledikant bodems plaatsen zoals; spiralen, lattenbodems of boxsprings al dan niet verstelbaar. Deze kunt u dan apart op pootjes plaatsen of indien het ledikant het toelaat los in het ledikant leggen. Daar dan weer goede bijpassende matrassen aan toevoegen en uw bed is gereed! Als u een ledikant zoekt in Nuenen, Gerwen of Nederwetten dan moet u zeker Stijn's Slaapstudio komen. Hier vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Stijn’s Slaapstudio levert ledikanten/seniorenbedden in diverse uitvoeringen

Ledikanten zijn er in vele soorten en maten. Wilt u bij een één- of tweepersoons ledikanten van hout op comforthoogte (ook wel seniorenbedden genoemd)? Of misschien bent u op zoek naar deelbare en/of verrijdbare ledikanten? Ga dan voor de bedden van ZondagJuvo. Deze kunnen desgewenst ook aangevuld worden met commodes en kasten. Ook verstelbare- en hoog/laag ledikanten kunnen geïntegreerd worden en zijn leverbaar in 10-talllen kleuren. Seniorbedden ook wel ledikanten genoemd kopen? En u woont in Nuenen, Gerwen of Nederwetten dan zien wij u graag terug bij Stijn's Slaapstudio.

Als u kiest voor tijdloze houten ledikanten, eventueel met bijmeubelen en kasten dan is van Houdt de juiste keuze. Deze zijn wat moderner, veelal tweepersoons maar ook leverbaar als deelbaar en éénpersoons. Vanzelfsprekend zijn deze ledikanten ook leverbaar in diverse kleuren.

U kunt in onze Slaapstudio in Nuenen ons ruime assortiment ledikanten komen bekijken. Één van onze slaapspecialisten zal u adviseren en wijzen op de specifieke kenmerken van elk ledikant. Wij nodigen u dan ook van harte uit om naar Stijn’s Slaapstudio te komen. De slaapspecialist in ledikanten van de regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten.
Zondag Gelre

Juvo Brooklyn


RMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign