Boxsprings

Sand by Eastborn

M Line

Eastborn

Carpe diem

Pullman

Aankooptips

Stijns videos


9,8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
162 reviews

Lees de reviews...

Boxspring kopen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

In onze ruime Slaapstudio in Nuenen treft u uitsluitend boxsprings van topmerken aan zoals: Eastborn, Sand by Eastborn, Carpe diem, M-Line en Pullman. De letterlijke vertaling van boxspring is een 'bak met veren'. Maar deze 'bak met veren' ligt wel heerlijk! En omdat een boxspring vaak hoger is dan een normaal bed maakt dit het in en uit bed stappen ook een stuk gemakkelijker.

De boxspring is het beste alternatief voor een spiraalbodem of lattenbodem, een boxspring is puur de bodem en staat in principe los van het matras. Het gaat hier over een bodem waar staalveren op gemonteerd zijn, bonellvering of pocketvering. Deze worden afgedekt met schuim of latex waarna het geheel ingepakt wordt in een bepaalde stof.

Het grote voordeel van een boxspring is de hogere veerweg. Deze hogere veerweg zorgt ervoor dat uw lichaam beter ondersteund wordt. Deze ondersteunende vering heeft u niet alleen in het midden van de boxspring maar over de volle lengte en breedte.

Ontwerp uw eigen boxspring in onze slaapstudio in Nuenen nabij Gerwen en Nederwetten

Alle boxsprings kunnen in diverse uitvoeringen en stoffen geleverd worden. Zo kunt u in onze Slaapstudio in Nuenen uw boxspring geheel aanpassen zodat deze perfect past bij de rest van het intereur van uw slaapkamer. Kiest u voor meerdere kleuren, aparte stoffen of misschien wel een volledig lederen boxspring? Het aantal keuzes is overweldigend. Tevens kan een boxspring zowel vrijstaand danwel in een bed geplaatst worden. Ook elektrisch verstelbaar, in diverse standen, met massage in allerlei maten enin een keur aan stofmogelijkheden.

Wij nodigen u graag uit om de diverse boxsprings te komen testen in onze Slaapstudio in Nuenen nabij Gerwen en Nederwetten. Wij raden u aan om in de ochtend te komen proefliggen. Hoe later op de dag hoe vermoeider uw lichaam is. Hierdoor kunt u misschien voor het verkeerde matras kiezen. Gelukkig kunt u dan altijd rekenen op onze unieke Slaapgarantie. Om er zeker van te zijn dat u direct geholpen kunt worden kunt u een afspraak maken met één van onze ervaren slaapspecialisten.

Wij adviseren u een afspraak te maken in de ochtend. Dat is het beste tijdstip om een slaapsysteem te testen. Uw lichaam is dan uitgerust, terwijl uw lichaam s'avonds al snel tevreden is. Neemt u ook eens onze aankooptips door voor extra informatie over het kopen van een boxspring.
Sand boxspring van uw boxspring specialist

Boxspring specialist

Viking bed Milano

Boxspring stoffen uitvoering


RMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign