Matrassen Eindhoven komt naar Stijns Slaapstudio

Hier vindt u matrassen van merken zoals; Eastborn, Sand by Eastborn, Wellness-Line, Matrair, M-Line en Pullman. Wij leveren matrassen voorzien van pocketvering, latex, traagschuim of lucht. Maar welke past het beste bij u? Een matras staat aan de basis van een goede nachtrust. Voor een ruim assortiment matrassen nabij Eindhoven moet u bij Stijns Slaapstudio zijn.

Alle soorten matrassen kunt u testen

Ontdek welk matras het beste bij u past door te komen proefliggen. Voordat u ons ruime assortiment matrassen nabij Eindhoven gaat testen leggen wij u een aantal vragen voor. Aan de hand van uw antwoorden kunnen we u al direct een beter advies geven. Samen met een van onze adviseurs gaat u proefliggen en ondertussen krijgt u advies en wijzen ze op de specifieke kenmerken van het matras.

Matrassen in alle maten

U vindt niet alleen de standaard maten maar wij leveren ook grote tweepersoons matrassen. Deze kunnen met een soft- en een mediumhelft geleverd worden. Bij speciale maten moet u denken aan matrassen van 120 x 200 cm of 130 x 190 cm. Kom langs in onze ruime Slaapstudio nabij Eindhoven dan kunnen wij u uitgebreid adviseren. Een matras kopen doet u bij Stijns Slaapstudio de dealer voor alle matrassen in de regio Eindhoven. Wij raden u aan om in de ochtend te komen proefliggen. Hoe later op de dag hoe vermoeider uw lichaam is. Hierdoor kunt u misschien voor het verkeerde matras kiezen. Gelukkig kunt u dan altijd rekenen op onze unieke slaapgarantie). Om er zeker van te zijn dat u direct geholpen wordt kunt u een afspraak maken met één van onze ervaren slaapspecialisten.
Matrassen in showroom Eindhoven

Eastborn matras

Doorsnede matras pocketvering


RMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign