header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze boxsprings


Lees meer Climacofort Boxsprings
Lees-meer-Eastborn-Boxsprings
Lees meer Viking Boxsprings
Lees meer Mline Boxsprings
Lees meer Carpe diem Boxsprings
divider

Boxspring kopen in Eindhoven

U bent op zoek naar een boxspring in Eindhoven? Dan wilt u gedegen advies en zekerheid dat u de juiste boxspring koopt. Bij Stijns Slaapstudio vindt u alleen boxsprings van topmerken zoals: Eastborn, Sand by Eastborn, Carpe diem, M-Line en Pullman. Een kwaliteits boxspring nabij Eindhoven vindt u bij ons dus gegarandeerd.

Boxspring specialist Eindhoven

Het grote voordeel van een boxspring is de hoge uit- en instap. Dit maakt het makkelijker in en uit bed te stappen. De boxspring staat bekend dat het uw lichaam een goede ondersteuning biedt. In een boxspring zitten de ondersteunende veren namelijk niet alleen in het midden maar over de volledige lengte en breedte. Dit maakt de boxspring tot het beste alternatief voor een latten- of spiraalbodem.

Ontwerp uw eigen boxspring

Naast een hoog ligcomfort is een boxspring in diverse uitvoeringen leverbaar. Denk aan verschillende stoffen en leer. In onze Slaapstudio nabij Eindhoven kunt u uw boxspring geheel aanpassen naar uw eigen smaak. Naast het uiterlijk zijn er ook vele mogelijkheden in de functionaliteit van uw nieuwe boxspring. Elektrisch verstelbaar in diverse standen, met massagefunctie en zo kunnen we nog wel even door gaan. Samen stellen we de boxspring van uw dromen samen.

Wacht dus niet langer en ontdek de ruime collectie boxsprings nabij Eindhoven bij Stijns Slaapstudio. Wij raden u aan om in de ochtend te komen proefliggen. Hoe later op de dag hoe vermoeider uw lichaam is. Hierdoor kunt u misschien voor het verkeerde matras kiezen. Gelukkig kunt u dan altijd rekenen op onze unieke Slaapgarantie. Om er zeker van te zijn dat u direct geholpen kunt worden kunt u een afspraak maken met één van onze ervaren slaapspecialisten.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen